Referenties

Wat opdrachtgevers vinden van het werk en de samenwerking met nummer zeven communicatie:

Succesvolle campagne

“Samen met Laura en Mirre hebben we in 2016 gewerkt aan de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie. Een van de grootste campagnes die we hebben. Vanuit een concept hebben we alle materialen uitgedacht en ontwikkeld. Waarbij Laura haar expertise als tekstschrijver goed weet in te zetten en Mirre die van vormgever. Het schrijven van de teksten in combinatie met het vormgeven van de middelen verliep goed. Tekst en vormgeving versterkten elkaar, waardoor de middelen nog beter werden.

Tijdens onze samenwerking was Laura mijn aanspreekpunt. Het is fijn om één aanspreekpunt te hebben als je met meerdere mensen samenwerkt. Laura is sterk in het managen van zo’n grote campagne. Punctueel, adviserend en flexibel. Laura en Mirre hebben korte lijntjes waardoor je snel met hen kan schakelen. Je kunt er bij Laura op rekenen dat dit ook zo efficiënt mogelijk verloopt. Samen hebben we een mooie campagne neer kunnen zetten waarbij de middelen het concept versterken. Mede dankzij de expertise van Laura en Mirre en de fijne samenwerking is het een succes geworden!”

Linda Zuidhof – Campagneleider 40dagentijdcampagne 2017 – Kerk in Actie

Herkenning bij klanten

“Laura en Mirre helpen ons enerzijds met ons imago en de corporate communicatie en anderzijds met het grafisch ontwerp en het verzorgen van tekst, huisstijl en bijvoorbeeld het vormgeven en redigeren van ons nieuwe boek ‘Het Octogram – Talent in beeld’. Dat doen zij op een persoonlijke en professionele manier met heldere afspraken. Ze voelen aan wat wij belangrijk vinden en kunnen daar woorden en beeld aangeven. Wat ons dat oplevert is een duidelijk beeld waar wij voor staan en wat wij doen. Dit maakt het gemakkelijker voor prospects om met ons zaken te doen. Klanten herkennen in het neergezette beeld ook duidelijk wie wij zijn. Daarom vinden wij het fijn om met nummer zeven communicatie samen te werken!”

Bert Goos – Directeur – Online Talent Manager

Duidelijk DNA

“Laura heeft mij geholpen met het vaststellen van het DNA van mijn bedrijf, DitzTV. Door haar kan ik waarom ik wat doe weer op waarde schatten. Dankzij Laura is de kern van DitzTV veel duidelijker geworden en dat communiceer ik nu ook naar buiten toe. Dit maakt mijn bedrijf waardevoller en unieker. Laura heeft een zaadje geplant en een bepaalde mindset gecreëerd. Dit houdt me scherp in mijn dagelijkse werkzaamheden als regisseur en producer. Gedurende het traject nam Laura echt de tijd voor me, dat heb ik al heel fijn ervaren.”

Sabine van Ditzhuijzen – Director en producer – DitzTV

Vakkundig en flexibel

“Dankzij nummer zeven communicatie hebben al onze rapporten en nieuwsbrieven een verzorgde en professionele uitstraling. Echt een visitekaartje voor onze Rekenkamercommissie. En de service is uitstekend, het bureau is vakkundig, flexibel en meedenkend.”

Ingrid van Breda – Secretaris – Rekenkamercommissie Dongen, Goirle, Loon op Zand