Over ons

Nummer zeven communicatie is een communicatiebureau. De ambities en kracht van mens en organisatie maken we inzichtelijk en zetten we om in effectieve communicatie. Met een passende strategie en een rake boodschap in beeld en tekst.

01.

Laura van der Ven

helikopterview | energiek | betrokken | eerlijk

De ambities en kracht van mens en organisatie naar boven halen en dit omzetten in een passende strategie en rake boodschap. Met woorden spelen en heldere teksten schrijven. Schakelen tussen complexe communicatievraagstukken en creatieve concepten met een overtuigende uitwerking. En daarnaast zorgen dat het project soepel verloopt. Dat is wat ik graag doe. Inspiratie vind ik in verhalen. Grootse avonturen en kleine gebeurtenissen, alledaagse verwonderingen en de verhalen achter een verhaal. Nog zo'n moment van inspiratie: 's ochtendsvroeg hardlopen terwijl de stad langzaam ontwaakt.

02.

Mirre van der Ven

out-of-the-box | sensitief | enthousiast | duizendpoot

Creatief en vooruitdenkend, dat zijn twee kernwoorden die mij typeren. Ik ben gek op het uitdenken van een grafisch concept, ontwerpen, tekenen en het maken van de juiste combinaties van kleuren, vormen en lettertypes. Ik word blij van een ontwerp dat aansluit op de ambities van opdrachtgever en organisatie. Een eerste gesprek met de opdrachtgever vind ik belangrijk. Nader kennismaken, verder praten over de vraag en de sfeer proeven, zorgen ervoor dat ik me goed kan verplaatsen in de opdracht en de juiste vertaalslag kan maken. Als kind tekende ik alles wat ik waarnam, op de Kunstacademie leerde ik creatie conceptueel benaderen en nu benut ik beide aspecten in mijn mooie vak.